Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

GK Hair është një emër i njohur në industrinë profesionale të flokëve. Ka një gamë të gjerë produktesh që mbulojnë të gjitha aspektet e stilimit të ngjyrave të flokëve.

  SIÇ DUHET NË

  GK Hair Best Hair Care Brand
  GK Hair Best Hair Care Brand
  GK Hair Best Hair Care Brand
  GK Hair Best Hair Care Brand
  GK Hair Best Hair Care Brand
  GK Hair Best Hair Care Brand
  GK Hair Best Hair Care Brand

  SHIKO DHE BLI

  GK Hair Online Store

  RESTAURIMI NE NIVEL MOLEKULAR

  Juvexin, përzierja jonë natyrale e proteinave kundër plakjes së keratinës funksionon në një nivel multimolekular për t'i kthyer flokët në gjendjen e tyre më të shëndetshme.

  GK Hair Online Store

  Molekulat më të vogla depërtojnë në flokë në thelb për t'u rikthyer nga brenda jashtë.

  GK Hair Online Store

  Molekulat më të mëdha mbrojnë flokët kundër rrezeve UV, dëmtimit dhe ndotjes.

  GK Hair Online Store

  Rikthen rrjedhshmëri, shkëlqim dhe forcë edhe për flokët më të trajtuar ose të dëmtuar.

  GK Hair Online Store
  GK Hair Online Store

  SISTEMI HINDURIZUES

  100% absorbim. Riparon, rinovon dhe forcon flokët e thatë dhe të brishtë.

  Mbështetur nga shkenca

  Juvexin depërton dhe shëron flokët në një nivel molekular.

  GK Hair Online Store

  EKO-MIQËSORE

  Përzierja jonë pronësore e proteinave nxirret në mënyrë natyrale nga leshi i deleve.

  GK Hair Online Store

  frymëzuar nga ju

  GK Hair ofron zgjidhje që ndryshojnë jetën për të gjitha llojet unike të flokëve.

  GK Hair Online Store
  GK Hair Online Store
  GK Hair Online Store

  vaj ndryshe nga të tjerët

  Një serum pa peshë që promovon rrjedhshmëri, shkëlqim dhe butësi në të gjitha llojet e flokëve.

  Gazete

  GK Hair Online Store shqip