Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Leave-In Conditioner Hair Cream

Styling

Po kërkoni një krem mbrojtës kundër nxehtësis që ushqen dhe stilon flokët tuaj në të një. . .
Show More >

Po kërkoni një krem mbrojtës kundër nxehtësis që ushqen dhe stilon flokët tuaj në të njëjtën kohë? Provoni kremin GK Hair Leave-In Cream , një formulë me veprim të dyfishtë e zhvilluar për të dhënë rezultate të përsosura stilimi duke ushqyer cdo fije floku. Është një krem zbutës i flokëve që siguron hidratim dhe kondicionim pa peshë, duke i lënë flokët natyralisht të butë, të lëmuar, jo ngjitës dhe me shkëlqim. Është kremi më i mirë për stilimin e flokëve për t'u përdorur përpara rutinës së stilimit pasi mund të zgjidhni ta krehni produktin nëpër flokë ose të vazhdoni me stilimin me një mjet ngrohjeje. Ata që drejtojnë flokët çdo ditë, ky produkt mrekullibërës vepron si një krem për drejtimin e flokëve me performancë të lartë. Ky krem flokësh pa sulfate dhe paraben për flokë të thatë është i mbushur me Juvexin dhe vajra natyralë të grurit që punojnë së bashku për të zbutur flokët tuaj. Këta përbërës e bëjnë atë kremin më të mirë të flokëve që mund të përdoret për flokët tuaj të pabindur. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të aplikoni, stiloni, përfundoni dhe jeni gati për të shkuar.


< Show Less
Lek 2,800.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
4.4 Fl. Oz.
Lek 2,380.00ALL Lek 2,800.00ALL Lek 4,760.00ALL Lek 5,600.00ALL Lek 7,140.00ALL Lek 8,400.00ALL Lek 9,520.00ALL Lek 11,200.00ALL Lek 11,900.00ALL Lek 14,000.00ALL Lek 14,280.00ALL Lek 16,800.00ALL Lek 16,660.00ALL Lek 19,600.00ALL Lek 19,040.00ALL Lek 22,400.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 23,800.00ALL Lek 28,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip