Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Serum Argan Oil for Hair

Styling


Dëshironi që flokët tuaj të jenë të lëmuar pas larjes së flokëve? Provoni Serumin GK Hair Argan Oi. . .
Show More >


Dëshironi që flokët tuaj të jenë të lëmuar pas larjes së flokëve? Provoni Serumin GK Hair Argan Oil , serumi më i mirë për flokë të elektrizuar dhe të thatë . Është formuluar posaçërisht për të zbutur flokët e thatë, në mënyrë që të mos këputen majat dhe të luftojë elektrizimin. Është një serum ideal zbutës dhe hidratues për fijet e flokëve , duke i lënë ato të mëndafshta dhe me shkëlqim në çdo kohë. I mbushur me vaj Argani, ari i lëngshëm për flokët tuaj, dhe Juvexin, një proteinë e avancuar kundër plakjes, ky vaj serumi i flokëve është i përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve. Ndihmon gjithashtu në përmirësimin e rezultateve të stilimit dhe eliminon elektrizimin në procesin para stilimit, gjë që e bën atë serumin më të mirë të flokëve për flokë të pabindur .E tëra çfarë ju duhet të bëni është të aplikoni formulën më të mirë të serumit të flokëve që ushqen dhe stilon fijet tuaja të pa hidratuara.


< Show Less
Lek 3,000.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Paketoni:
1 Pako
2 Pako
Madhësia:
1,69 Fl. Oz.
3,4 FL.Oz
Lek 2,550.00ALL Lek 3,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 7,650.00ALL Lek 9,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 12,750.00ALL Lek 15,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 17,850.00ALL Lek 21,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 22,950.00ALL Lek 27,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 3,910.00ALL Lek 4,600.00ALL Lek 7,820.00ALL Lek 9,200.00ALL Lek 11,730.00ALL Lek 13,800.00ALL Lek 15,640.00ALL Lek 18,400.00ALL Lek 19,550.00ALL Lek 23,000.00ALL Lek 23,460.00ALL Lek 27,600.00ALL Lek 27,370.00ALL Lek 32,200.00ALL Lek 31,280.00ALL Lek 36,800.00ALL Lek 35,190.00ALL Lek 41,400.00ALL Lek 39,100.00ALL Lek 46,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip