Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Deep Conditioner Hair Treatment

Hair Treatments

Dëshironi të rifreskoni flokët tuaj në vetëm pak minuta? Provoni kondicionerin intesive të flokëve GK që . . .
Show More >

Dëshironi të rifreskoni flokët tuaj në vetëm pak minuta? Provoni kondicionerin intesive të flokëve GK që bën magjinë e tij në 20 minuta. Kjo e bën atë maskën më të mirë të flokëve pasi e kryen punën në mënyrë efektive dhe të jashtëzakonshme. Një trajtim i thellë i flokëve me conditioner është një domosdoshmëri për ata që stilojnë dhe ngjyrosin flokët e tyre shpesh. Përdoreni atë pas çdo 2 javësh për të rinovuar flokët tuaj pasi ky kondicioner i thellë i flokëve është i mbushur me super përbërës që mund të zbutin fijet tuaja të dehidratuara dhe të thata. Ky trajtim është i mbushur me Juvexin dhe vajra natyralë për të hidratuar dhe parandaluar plakjen e parakohshme të flokëve. Funksionon për të gjitha llojet e flokëve, veçanërisht flokët kaçurrelë ose të trashë të cilat janë të thatë. Është kondicioneri më intensive për flokët e thatë . Ju mund të vizitoni një sallon për ta bërë atë nga një profesionist i flokëve ose thjesht të kërkoni që ta blini. Megjithatë, sigurohuni që ta aplikoni këtë kondicioner në flokë të pastër dhe të larë.


< Show Less
Lek 4,000.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
7.5 Fl. Oz.
Lek 3,400.00ALL Lek 4,000.00ALL Lek 6,800.00ALL Lek 8,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 13,600.00ALL Lek 16,000.00ALL Lek 17,000.00ALL Lek 20,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 23,800.00ALL Lek 28,000.00ALL Lek 27,200.00ALL Lek 32,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 34,000.00ALL Lek 40,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip