Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

GKhair Feather Light Blow Dryer

Hair Tools

Një tharëse me performancë të lartë që stilon flokët në mënyrë efikase, zvogëlon dëmtimin e nxehtësisë dhe koh. . .
Show More >

Një tharëse me performancë të lartë që stilon flokët në mënyrë efikase, zvogëlon dëmtimin e nxehtësisë dhe kohën e stilimit në gjysmë me teknologjinë e saj të avancuar. Tharëse Ion Pro krijon pa mundim fije të hijshme, rrokullisje të lëmuara dhe valëzime.


< Show Less
Lek 24,000.00ALL Lek 12,000.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  


GK Hair Online Store shqip