Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

The Best Hair Treatment

Hair Treatments

Dëshironi që flokët tuaj të jenë të menaxhueshëm dhe të lëmuar çdo ditë? Provoni GK Hair, trajtimi më . . .
Show More >

Dëshironi që flokët tuaj të jenë të menaxhueshëm dhe të lëmuar çdo ditë? Provoni GK Hair, trajtimi më i mirë i flokëve , një formulë zbutëse e zhvilluar për flokë të dredhur dhe të dëmtuar. Ajo funksionon në të gjitha llojet e flokëve dhe rrit shkëlqimin dhe ushqimin e flokëve tuaj. Si funksionon ky trajtim zbutës i flokëve ? Formula aplikohet pasi flokët tuaj të jenë pastruar thellë me një shampo pastruese pH+ dhe përfundohet me një piastrim ose një krehje me tharëse flokësh. Konsiderohet si trajtimi më i mirë i keratinës ; ky trajtim zgjat deri në 4-6 muaj, dhe e shkurton kohën e stilimit përgjysmë. Është e lehtë për t'u aplikuar dhe ka fituar statusin e trajtimit të sigurt me keratinë në shtëpi . Sigurohuni që të ndiqni udhëzimet për aplikimin e këtij Trajtimi me Keratin për Flokët dhe të ndiqni produktet e kujdesit të mëpasshëm të flokëve GK për të zgjatur rezultatet.


< Show Less
Lek 0.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
3.4 Fl. Oz.
10.1 Fl. Oz.
33.8 Fl. Oz.
Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL

GK Hair Online Store shqip