Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Shield Additive+

COLOR & BLONDE CARE

Vetëm për përdorim profesional

GKhair Shield Additive+ është një produkt i cili përzihe. . .
Show More >

Vetëm për përdorim profesional

GKhair Shield Additive+ është një produkt i cili përzihet me trajtime profesionale në sallone që krijon lidhje të reja në korteksin e flokëve duke mbrojtur njëkohësisht strukturën ekzistuese natyrale të flokëve. E fortifikuar me Juvexin, përzierje e njohur e proteinave të keratinës kundër plakjes së GKhair, e optimizuar për rikthimin e flokëve të thatë, të dëmtuar dhe EKSTRAKTE SOJE për shëndetin dhe rigjenerimin e flokëve. Blini tani GKhair Shield Additive+ për të forcuar në mënyrë efektive boshtin e flokëve, duke çuar në flokë më të shëndetshëm dhe më të fortë.

PËRBËRËSIT

JUVEXIN Një përzierje e proteinave kundër plakjes së keratinës.

EKSTRAKTET E SOJËS Promovojnë rritjen dhe rigjenerimin e shëndetshëm të flokëve.

TIPARET

  • GKhair Shield Additive+ është një produkt i cili përzihet me trajtime profesionale sallonesh për të mbrojtur flokët
  • Krijon lidhje të reja në flokë
  • Përpunimi kimik pa dëmtime

PËRFITIMET

  • Forcon flokët
  • Riparon dëmtimet
  • E përputhshme me disa shërbime flokësh si p.sh. Permanenti i flokëve, Drejtimi me keratine, Ngjyrosje me Bojë dhe Këna

SI TË PËRDORNI

Shtoni 10% të Shield Additive+ me përzierjen profesionale të sallonit. Pasi shërbimi të jetë shpëlarë nga flokët, atëherë vazhdoni të aplikoni Lock Me Color Masque për të bashkuar lidhjet e sapoformuara dhe për të bllokuar ngjyrën dhe lagështinë.


< Show Less
Lek 6,000.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
3.4 Fl. Oz.
8.11 Fl. Oz.
22 Fl. Oz.
Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL Lek 61,200.00ALL Lek 72,000.00ALL Lek 71,400.00ALL Lek 84,000.00ALL Lek 81,600.00ALL Lek 96,000.00ALL Lek 91,800.00ALL Lek 108,000.00ALL Lek 102,000.00ALL Lek 120,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL Lek 76,500.00ALL Lek 90,000.00ALL Lek 102,000.00ALL Lek 120,000.00ALL Lek 127,500.00ALL Lek 150,000.00ALL Lek 153,000.00ALL Lek 180,000.00ALL Lek 178,500.00ALL Lek 210,000.00ALL Lek 204,000.00ALL Lek 240,000.00ALL Lek 229,500.00ALL Lek 270,000.00ALL Lek 255,000.00ALL Lek 300,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip