Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Translation missing: sq.general.index_page.titulli_misson_yur

Shikoni videon

Translation missing: sq.general.index_page.dallimi_juvexin

Pas vitesh kërkimesh dhe testesh, themeluesi dhe CEO i GK Hair, Van Tibolli, zbuloi një përzierje proteinash kundër plakjes me aftësinë për të rivendosur dhe rigjeneruar qelizat e flokëve nga brenda jashtë. Kjo proteinë është Juvexin. Juvexin është në të gjitha produktet GK Hair dhe jo vetëm i rikthen flokët në gjendjen e tyre rinore, por edhe i mbron nga dëmtimet e ardhshme.

Translation missing: sq.general.index_page.Healthu_flokët_titull

Translation missing: sq.general.index_page.shëndeti_flokët_përshkrues

Our Story | GK Hair USA Online Store
Our Story | GK Hair USA Online Store
Our Story | GK Hair USA Online Store
Our Story | GK Hair USA Online Store
Our Story | GK Hair USA Online Store
Our Story | GK Hair USA Online Store
Our Story | GK Hair USA Online Store
Our Story | GK Hair USA Online Store
Our Story | GK Hair USA Online Store
Our Story | GK Hair USA Online Store

Translation missing: sq.general.index_page.logo_lista_përshkruese

Shpesh
bërë pyetje

Lexo më shumë


Jo, shampo dhe kondicioner për flokë GK nuk kanë gluten.
Trajtimet e flokëve GK nuk e ndryshojnë përgjithmonë strukturën e flokëve. Në vend të kësaj, ata riorganizojnë molekulat e flokëve për të reduktuar modelin natyral të kaçurrelave. Mund të prisni që rezultatet të zgjasin për 3-5 muaj në varësi të regjimit të kujdesit në shtëpi me produktet GK Hair si dhe strukturës tuaj natyrale të flokëve. Trajtimet GK Hair janë progresive, kështu që me çdo trajtim flokët tuaj do të vazhdojnë të përmirësohen me kalimin e kohës. Për t'iu përgjigjur pyetjes, jo, duke pasur parasysh mirëmbajtjen, rezultatet e sistemit GK Hair Hair Taming do të zgjasin deri në 5 muaj.
Best punon në të gjitha llojet e flokëve. Rezultatet e zbutjes me porosi mund të arrihen në varësi të kërkesave të klientit.
Rekomandohet që të përdoren shampo dhe kondicioner për flokë GK për të siguruar jetëgjatësinë e rezultateve.
GK Hair Dry Oil Shine Spray është një formulë vaji pa peshë e cila vazhdon si një sprej, ndihet si një vaj duke siguruar mbrojtje UV/UVA dhe nuk i rëndon flokët.
GK Hair Online Store shqip