Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Fast Blow Dry

Hair Treatments

Jeni lodhur nga flokët tuaj me onde apo pa formë? Po mendoni për një zgjidhje që mund të ndihmojë në eliminimi. . .
Show More >

Jeni lodhur nga flokët tuaj me onde apo pa formë? Po mendoni për një zgjidhje që mund të ndihmojë në eliminimin e këputjes së majave dhe elektrizimit? Provoni GK Hair Fast Blow Dry , një zgjidhje salloni për flokët tuaj kokëfortë dhe të dredhur që mundojnë rutinën tuaj të përditshme. Pse është kaq e veçantë? Kjo zgjidhje për kujdesin e flokëve në sallon mbulon flokët me një shtresë mbrojtëse agjentësh antistatikë. Këta agjentë anti-statikë i japin shkëlqim flokëve tuaj ndërsa ekstraktet e përbërësve natyralë luftojnë porozitetin e flokëve. Tretësira duhet të aplikohet para tharjes. Ky trajtim do të zgjasë deri në 10 larje dhe është e përkryer për ata që duan një flokë të rregullt për një kohë të gjatë. Është një nga produktet më të mira për sallonet të shitura në mbarë botën. Stilistët i qëndrojnë besnikë këtij trajtimi pasi është një nga zgjidhjet më efektive për flokët kaçurrela. Shërben për të gjitha llojet dhe teksturat e flokëve.


< Show Less
Lek 8,000.00ALL Lek 5,600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
8.5 Fl. Oz.
Lek 4,760.00ALL Lek 5,600.00ALL Lek 9,520.00ALL Lek 11,200.00ALL Lek 14,280.00ALL Lek 16,800.00ALL Lek 19,040.00ALL Lek 22,400.00ALL Lek 23,800.00ALL Lek 28,000.00ALL Lek 28,560.00ALL Lek 33,600.00ALL Lek 33,320.00ALL Lek 39,200.00ALL Lek 38,080.00ALL Lek 44,800.00ALL Lek 42,840.00ALL Lek 50,400.00ALL Lek 47,600.00ALL Lek 56,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip