Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

VolumizeHer Spray

Styling

Po mendoni t'i jepni një gjallëri flokëve tuaj të pabindur? Provoni GK Hair VolumizeHer Hair SprayShow More >

Po mendoni t'i jepni një gjallëri flokëve tuaj të pabindur? Provoni GK Hair VolumizeHer Hair Spray , një spray perfekt për t'i dhënë një frymë shtesë flokëve tuaj. Është një nga produktet më të mira volumizuese të flokëve që i jep flokëve tuaj volume dhe plotësi të menjëhershme në vetëm disa spërkatje. Ai jep një teksturë të lëmuar dhe mbajtje të lehtë të përsosur afatgjatë që nuk i bën flokët tuaj të ngurtë apo të fortë. Në fakt, super përbërësit ndihmojnë për t'i dhënë shkëlqim dhe butësi flokëve tuaj. Mund ta përdorni përpara se të stiloni flokët ose thjesht të shtoni disa sprucime në fijet e flokëve tuaj të pabindur pa përdorur asnjë mjet ngrohës. Funksionon për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. Përgatituni të mahniteni nga spray më i mirë për femrat me flokë të gjatë ose të shkurtër. Provoni sot këtë spray për fijet e holla të flokëve për t'i dhënë atyre jetë. 


< Show Less
Lek 2,800.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
3.4 Fl. Oz.
1 Fl. Oz.
Lek 2,380.00ALL Lek 2,800.00ALL Lek 4,760.00ALL Lek 5,600.00ALL Lek 7,140.00ALL Lek 8,400.00ALL Lek 9,520.00ALL Lek 11,200.00ALL Lek 11,900.00ALL Lek 14,000.00ALL Lek 14,280.00ALL Lek 16,800.00ALL Lek 16,660.00ALL Lek 19,600.00ALL Lek 19,040.00ALL Lek 22,400.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 23,800.00ALL Lek 28,000.00ALL Lek 850.00ALL Lek 1,000.00ALL Lek 1,700.00ALL Lek 2,000.00ALL Lek 2,550.00ALL Lek 3,000.00ALL Lek 3,400.00ALL Lek 4,000.00ALL Lek 4,250.00ALL Lek 5,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 5,950.00ALL Lek 7,000.00ALL Lek 6,800.00ALL Lek 8,000.00ALL Lek 7,650.00ALL Lek 9,000.00ALL Lek 8,500.00ALL Lek 10,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip