Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Cashmere Hair Cream

Styling

Po kërkoni një krem flokësh ? Kjo i ka të gjitha? Mos kërkoni më tej! Provoni kremin për stil. . .
Show More >

Po kërkoni një krem flokësh ? Kjo i ka të gjitha? Mos kërkoni më tej! Provoni kremin për stilim , Kashmir nga GK Hair që i shton strukturën flokëve të thatë duke i bërë të butë dhe të lëmuar. Funksionon perfekt për të gjitha llojet e flokëve, por është ideal për flokë natyrale të yndyrshme dhe kaçurrelë. Është një krem styling që hidraton fijet e flokëve dhe nuk i rëndon flokët. Ky krem për stilimin e flokëve eliminon elektrizimin dhe këputjet, krijon teksturë të shëndetshme, shton fortësin dhe rrit shkëlqimin për një stil të përsosur. Ky krem super zbutës i flokëve është i mbushur me Juvexin dhe Ekstrakte Natyrore të Grurit që punojnë së bashku për të bllokuar lagështinë në fijet e flokëve tuaj dhe për t'i mbajtur ato super të lëmuara. Është një krem ideal për flokët për femrat me fije të gjata, të cilat mund ta përdorin për stilimin apo lëmimin e flokëve të tyre. Bëhuni gati për t'i mbajtur flokët tuaj të stiluar ndërsa ushqeni flokët me kremin e flokëve me kashmir.


< Show Less
Lek 2,800.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
1,69 Fl. Oz.
Lek 2,380.00ALL Lek 2,800.00ALL Lek 4,760.00ALL Lek 5,600.00ALL Lek 7,140.00ALL Lek 8,400.00ALL Lek 9,520.00ALL Lek 11,200.00ALL Lek 11,900.00ALL Lek 14,000.00ALL Lek 14,280.00ALL Lek 16,800.00ALL Lek 16,660.00ALL Lek 19,600.00ALL Lek 19,040.00ALL Lek 22,400.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 23,800.00ALL Lek 28,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip