Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Shield

Shampoo & Conditioner

Keni frikë të dilni në diell me flokë të ngjyrosur? Provoni shampon dhe kondicioner GK Hair Shield, një mënyrë. . .
Show More >

Keni frikë të dilni në diell me flokë të ngjyrosur? Provoni shampon dhe kondicioner GK Hair Shield, një mënyrë e përsosur për t'i mbajtur flokët tuaj të përpunuar me ngjyra të shëndetshëm dhe të gjallë. Formula jonë e shampos për mbrojtjen e ngjyrave, e mbështetur shkencërisht, ndihmon në bllokimin e rrezeve të ashpra të diellit, duke i lënë flokët tuaj të hidratuar ndërsa mbron nga këputja e majave, zbehja e ngjyrës dhe thatësia duke ofruar mbrojtje UV/UVA. Shampo mbrojtëse e ngjyrave Shield përmban Juvexin që mbron flokët nga rrezet UV dhe parandalon zbehjen e ngjyrës së flokëve. Gjithashtu, kjo formulë shampo mbrojtëse UV ka Aloe Vera që bllokon lagështinë për të ruajtur shkëlqimin dhe butësinë në flokët tuaj të trajtuar me ngjyrë. Përfundoni rutinën tuaj të larjes së flokëve me Kondicioner Shield, një element kryesor i përsosur pas larjes. Pasi të përdoret me shampon më të mirë të mbrojtjes pa sulfate, ai u shton shkëlqim dhe lagështi fijeve të flokëve tuaj të trajtuar me ngjyrë, ndërsa mbron nga dëmtimi i diellit. Përdoreni pas ngjyrosjes së flokëve për rezultate më të mira shkumoni, masazhoni dhe shpëlajeni. Përsëriteni me kondicionerin Juvexin Shield për flokë të lëmuar, të gjallë dhe të mbrojtur nga ngjyra.


< Show Less
Lek 2,200.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Titulli:
Shampo
Kondicioner
TË DYJA
Madhësia:
8.11 Fl. Oz.
22 Fl. Oz.
Lek 1,870.00ALL Lek 2,200.00ALL Lek 3,740.00ALL Lek 4,400.00ALL Lek 5,610.00ALL Lek 6,600.00ALL Lek 7,480.00ALL Lek 8,800.00ALL Lek 9,350.00ALL Lek 11,000.00ALL Lek 11,220.00ALL Lek 13,200.00ALL Lek 13,090.00ALL Lek 15,400.00ALL Lek 14,960.00ALL Lek 17,600.00ALL Lek 16,830.00ALL Lek 19,800.00ALL Lek 18,700.00ALL Lek 22,000.00ALL Lek 1,870.00ALL Lek 2,200.00ALL Lek 3,740.00ALL Lek 4,400.00ALL Lek 5,610.00ALL Lek 6,600.00ALL Lek 7,480.00ALL Lek 8,800.00ALL Lek 9,350.00ALL Lek 11,000.00ALL Lek 11,220.00ALL Lek 13,200.00ALL Lek 13,090.00ALL Lek 15,400.00ALL Lek 14,960.00ALL Lek 17,600.00ALL Lek 16,830.00ALL Lek 19,800.00ALL Lek 18,700.00ALL Lek 22,000.00ALL Lek 3,570.00ALL Lek 4,200.00ALL Lek 7,140.00ALL Lek 8,400.00ALL Lek 10,710.00ALL Lek 12,600.00ALL Lek 14,280.00ALL Lek 16,800.00ALL Lek 17,850.00ALL Lek 21,000.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 24,990.00ALL Lek 29,400.00ALL Lek 28,560.00ALL Lek 33,600.00ALL Lek 32,130.00ALL Lek 37,800.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 3,570.00ALL Lek 4,200.00ALL Lek 7,140.00ALL Lek 8,400.00ALL Lek 10,710.00ALL Lek 12,600.00ALL Lek 14,280.00ALL Lek 16,800.00ALL Lek 17,850.00ALL Lek 21,000.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 24,990.00ALL Lek 29,400.00ALL Lek 28,560.00ALL Lek 33,600.00ALL Lek 32,130.00ALL Lek 37,800.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 3,740.00ALL Lek 4,400.00ALL Lek 7,480.00ALL Lek 8,800.00ALL Lek 11,220.00ALL Lek 13,200.00ALL Lek 14,960.00ALL Lek 17,600.00ALL Lek 18,700.00ALL Lek 22,000.00ALL Lek 22,440.00ALL Lek 26,400.00ALL Lek 26,180.00ALL Lek 30,800.00ALL Lek 29,920.00ALL Lek 35,200.00ALL Lek 33,660.00ALL Lek 39,600.00ALL Lek 37,400.00ALL Lek 44,000.00ALL Lek 7,140.00ALL Lek 8,400.00ALL Lek 14,280.00ALL Lek 16,800.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 28,560.00ALL Lek 33,600.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 42,840.00ALL Lek 50,400.00ALL Lek 49,980.00ALL Lek 58,800.00ALL Lek 57,120.00ALL Lek 67,200.00ALL Lek 64,260.00ALL Lek 75,600.00ALL Lek 71,400.00ALL Lek 84,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip