Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Balancing

Shampoo & Conditioner

I jepni lamtumirën flokëve tuaj të yndyrshëm me Shampon GK Hair BalancingShow More >

I jepni lamtumirën flokëve tuaj të yndyrshëm me Shampon GK Hair Balancing , një formulë e avancuar që mban larg yndyrën dhe sebumin e tepërt dhe akumulimin pasues. Kjo shampo flokësh kundër yndyrosjes pa sulfate dhe parabene me performancë të lartë pastron menjëherë vajin nga rrënjët duke hidratuar majat e fijeve të flokëve pa i rënduar flokët tuaj. Ai përmban tre super përbërës që ndihmojnë në balancimin e niveleve të pH të flokëve tuaj, pasi çekuilibri në nivelet e pH është shkaku kryesor i flokëve të yndyrshme. Kjo shampo, më e mira për flokë të yndyrshëm është i mbushur me proteinë me bazë keratine Juvexin, e cila ndihmon në ruajtjen e shkëlqimit natyral të flokëve, ndërsa mbron flokët tuaj nga çdo dëmtim i mundshëm mjedisor. Për më tepër, shampoja balancuese për flokë të yndyrshëm ka gjithashtu vajra natyralë të farave dhe ekstrakte natyrore të bimëve, të cilat hidratojnë flokët dhe ringjallin flokët nga dëmtimi. Shampo më e mirë për flokë të yndyrshëm vjen me një kondicioner balancues me shpëlarje për të bllokuar lagështinë.


< Show Less
Lek 2,600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Titulli:
Shampo
Kondicioner
TË DYJA
Madhësia:
10.1 Fl. Oz. 300ml
10.1 Fl. Oz.
33.8 Fl. Oz.
Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 26,520.00ALL Lek 31,200.00ALL Lek 30,940.00ALL Lek 36,400.00ALL Lek 35,360.00ALL Lek 41,600.00ALL Lek 39,780.00ALL Lek 46,800.00ALL Lek 44,200.00ALL Lek 52,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL Lek 61,200.00ALL Lek 72,000.00ALL Lek 71,400.00ALL Lek 84,000.00ALL Lek 81,600.00ALL Lek 96,000.00ALL Lek 91,800.00ALL Lek 108,000.00ALL Lek 102,000.00ALL Lek 120,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip