Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

pH+ Shampoo

Shampoo & Conditioner

Dëshironi t'i pastroni flokët tuaj në thellësi? Provoni shampon GK Hair pH+ për t'i dhënë flo. . .
Show More >

Dëshironi t'i pastroni flokët tuaj në thellësi? Provoni shampon GK Hair pH+ për t'i dhënë flokëve tuaj një pastrim intensiv. Kjo shampo pastruese është një formulë e butë pastrimi që i bën flokët tuaj të lirë nga çdo grumbullim ose papastërti, në mënyrë që trajtimi i zbutjes, kondicionimit të thellë ose rregullimit të mund të bëhet lehtësisht. Është një shampo profesionale për pastrimin e flokëve që përdoret para një trajtimi për hidratimin e flokëve. Është shampoja më e mirë me pH+ pasi është e ngarkuar me lëndë ushqyese që ushqejnë çdo fije floku, ndërsa pastrojnë flokët tuaj dhe i përgatit për trajtim. Një shampo e mirë pastruese, siç është shampoja GK Hair pH+ , është e mbushur me përbërës me performancë të lartë si Juvexin, Aloe Vera dhe Pro Vitaminat që punojnë së bashku për të mbrojtur flokët nga dëmtimi, për të pastruar thellë dhe për të lidhur lagështinë me flokët. Për më tepër, është një shampo pastrues pa sulfate dhe ruan nivelin natyral të lagështisë së flokëve tuaj, gjë që e bën atë shampon më të mirë për të pastruar flokët tuaj. Flokët tuaj do të jenë të hidratuar dhe të pastër në mënyrë perfekte vetëm me një larje.


< Show Less
Lek 1,500.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
3.4 Fl. Oz.
10.1 Fl. Oz.
33.8 Fl. Oz.
Lek 1,275.00ALL Lek 1,500.00ALL Lek 2,550.00ALL Lek 3,000.00ALL Lek 3,825.00ALL Lek 4,500.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 6,375.00ALL Lek 7,500.00ALL Lek 7,650.00ALL Lek 9,000.00ALL Lek 8,925.00ALL Lek 10,500.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 11,475.00ALL Lek 13,500.00ALL Lek 12,750.00ALL Lek 15,000.00ALL Lek 2,380.00ALL Lek 2,800.00ALL Lek 4,760.00ALL Lek 5,600.00ALL Lek 7,140.00ALL Lek 8,400.00ALL Lek 9,520.00ALL Lek 11,200.00ALL Lek 11,900.00ALL Lek 14,000.00ALL Lek 14,280.00ALL Lek 16,800.00ALL Lek 16,660.00ALL Lek 19,600.00ALL Lek 19,040.00ALL Lek 22,400.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 23,800.00ALL Lek 28,000.00ALL Lek 4,250.00ALL Lek 5,000.00ALL Lek 8,500.00ALL Lek 10,000.00ALL Lek 12,750.00ALL Lek 15,000.00ALL Lek 17,000.00ALL Lek 20,000.00ALL Lek 21,250.00ALL Lek 25,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 29,750.00ALL Lek 35,000.00ALL Lek 34,000.00ALL Lek 40,000.00ALL Lek 38,250.00ALL Lek 45,000.00ALL Lek 42,500.00ALL Lek 50,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip