Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Color Sealing

Hair Treatments

Dëshironi që ngjyra e flokëve tuaj të zgjatet dhe të mos zbehet? Provoni GK Hair Colour SealingShow More >

Dëshironi që ngjyra e flokëve tuaj të zgjatet dhe të mos zbehet? Provoni GK Hair Colour Sealing Treatment, një trajtim perfekt që e mban ngjyrën e flokëve tuaj të gjallë dhe të freskët. Si funksionon ky trajtim? Është një trajtim pas ngjyrosjes që synon të mbyllë ngjyrën e freskët në kutikulat e flokëve tuaj. Duhet të bëhet menjëherë pas aplikimit të ngjyrosjes. Ky produkt profesional për kujdesin e flokëve për trajtimin e mbylljes së luspave ndihmon në mbylljen e ngjyrës në kutikulën e flokëve, ndërkohë që rrit shkëlqimin e flokëve. Ky produkt profesional për kujdesin e flokëve gjithashtu hidraton flokun, duke i lënë flokët të butë dhe të shijshëm në fund të trajtimit. Është një trajtim i domosdoshëm për ata që kanë flokë të dëmtuar, pasi ky lloj flokësh është në prag të zbehjes së ngjyrës. Nëse jeni dikush që ngjyros shpesh, kjo do të ndihmojë në ruajtjen e ngjyrës për një periudhë më të gjatë kohore. Pyetni një profesionist sot për produktet e flokëve GK Hair në Salon  për të zgjatur ngjyrën e flokëve tuaj.


< Show Less
Lek 12,000.00ALL Lek 8,400.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
22 Fl. Oz
Lek 7,140.00ALL Lek 8,400.00ALL Lek 14,280.00ALL Lek 16,800.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 28,560.00ALL Lek 33,600.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 42,840.00ALL Lek 50,400.00ALL Lek 49,980.00ALL Lek 58,800.00ALL Lek 57,120.00ALL Lek 67,200.00ALL Lek 64,260.00ALL Lek 75,600.00ALL Lek 71,400.00ALL Lek 84,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip