Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

One Control Titanium Flat Iron

Hair Tools

Dëshironi të zvogëloni në gjysmë kohën tuaj të stilimit me nxehtësi duke arritur një model flokësh perfekt? GK. . .
Show More >

Dëshironi të zvogëloni në gjysmë kohën tuaj të stilimit me nxehtësi duke arritur një model flokësh perfekt? GK Hair ka një zgjidhje perfekte për ju. Provoni GK Hair One Control Titanium Flat Iron, një rregullues i përsosur i flokëve për të krijuar çdo stil, nga drejtimi deri te kaçurrela e flokëve tuaj. Ky rregullues flokësh prej titani është një ndihmës efikas për stilimin që ju jep flokë të lëmuar, me shkëlqim dhe të mëndafshtë me diapazonin e temperaturës prej 120°C - 232°C / 248°F - 450°F, dhe i jep flokëve tuaj përfundimin e përsosur si në sallon. Ju nuk duhet të shqetësoheni për elektrizimin dhe këputjen e flokëve. Eliminoni elektrizimin dhe valëzimin  pa i dëmtuar flokët tuaj. Pllakat e gjera të titanit ndihmojnë në zbutjen më të shpejtë të fijeve të gjata të trasha. Kjo e bën këtë Piastër stiluesin  të mirë. Sigurohuni që të ndani flokët përpara se të filloni për një përfundim të sigurtë.


< Show Less
Lek 24,000.00ALL Lek 15,000.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  


GK Hair Online Store shqip