Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Dry Oil Shine Spray

Styling

Dëshironi një spray për stilimin e flokëve që i ka të gjitha? Provoni GK Hair Dry Oil Shine SprayShow More >

Dëshironi një spray për stilimin e flokëve që i ka të gjitha? Provoni GK Hair Dry Oil Shine Spray , një multitasker i vërtetë që i jep një përfundim pa mundim çdo modeli flokësh. Është një spray i lehtë për shkëlqimin e flokëve që nuk i bën flokët tuaj të ngurtë ose ngjitës. Në fakt, ai i shton strukturën flokëve duke eliminuar këputjen dhe zbutjen e elektrizimit, dhe renditet si spray më i mirë për shkëlqimin e flokëve në vitin 2021. Ky spray i lehtë që lufton elektrizimin e flokut, hidraton dhe zbut flokët tuaj të thatë duke siguruar mbrojtje ndaj rrezeve UV/UVA. GK Hair Shine Spray është një spray ideal për t'i dhënë shkëlqim maksimal flokëve tuaj. Është spray më i mirë për shkëlqimin e flokëve. Shtoje këtë në rutinën tënde të stilimit për të marrë një përfundim pa rënduar flokët , jo ngjitëse dhe me mbrojtje kundër dëmtimit të diellit.


< Show Less
Lek 3,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip