Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals
Pro Only

Miami Beach Bombshell Blue Balayage Lightening Powder

COLOR & BLONDE CARE

Një pluhur zbardhues me bazë argjile për celljen e flokëve deri në 8 nivele dhe eliminimin e toneve porto. . .
Show More >

Një pluhur zbardhues me bazë argjile për celljen e flokëve deri në 8 nivele dhe eliminimin e toneve portokalli për flokë të bukur dhe të përsosur bjonde.


< Show Less

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
15.87 Fl. Oz.
Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL

Login to Purchase


GK Hair Online Store shqip