Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals
Pro Only

Juvexin Lightening Cream

COLOR & BLONDE CARE

Dekoloranti krem i pasur me Juvexine dhe kremoz, i lehtë për t'u përdorur, që përmban vajra natyralë që l. . .
Show More >

Dekoloranti krem i pasur me Juvexine dhe kremoz, i lehtë për t'u përdorur, që përmban vajra natyralë që lehtëson në mënyrë efektive celjen e flokëve deri në 7 nivele dhe përmirëson integritetin e flokëve me një efekt celje të butë dhe të lëmuar.


< Show Less

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
17.6 Fl. Oz.
Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL

Login to Purchase


GK Hair Online Store shqip