Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Gold Shampoo

Shampoo & Conditioner


Shampo GK Hair Gold ofron hidratim intesivë për flokët tuaj duke i rikthyer ato . . .
Show More >


Shampo GK Hair Gold ofron hidratim intesivë për flokët tuaj duke i rikthyer ato në gjendjen e tyre rinore. Ofron forcim të flokut dhe shkëlqim, ndërkohë që largon të gjitha papastërtitë e padëshiruara dhe yndyrosjen. Shampo ushqyese përbëhet nga ALOE VERA, GJALP SHEA & VAJ ARGAN për të mbrojtur, ushqyer dhe rivendosur shëndetin e flokëve, duke i dhënë atyre elasticitet dhe shkëlqim. Shampo GK Hair Gold përbëhet nga aroma të rralla lulesh që sjellin një ndjenjë parfumi të shkëlqyer. Ndërkohë, formula e fortifikuar JUVEXIN® sjell forcë dhe lëmim për të gjitha llojet e flokëve. Shampo ju jep flokë të mëndafshtë dhe me shkëlqim që në përdorimin e parë. Blini tani shampo GK Hair Gold për flokë pa elektrizim dhe ekstra të hidratuar .


< Show Less
Lek 2,600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Lloji:
Shampo
Madhësia:
8.5 Fl. Oz.
Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip