Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

GKhair Black Balayage Application Brush

Hair Tools

Furçë me qime të gjata profesionale dhe precize për aplikimin e bojës së flokëve. 100% krejt e re dhe me cilë. . .
Show More >

Furçë me qime të gjata profesionale dhe precize për aplikimin e bojës së flokëve. 100% krejt e re dhe me cilësi të lartë I përshtatshëm për aplikimin e ngjyrës, ngjyrosjes së flokëve, thekseve. E shkëlqyeshme për përdorim personal ose profesional.


< Show Less
Lek 400.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  


GK Hair Online Store shqip