Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

D700 Titanium Flat Iron

Hair Tools

Po kërkoni një mjet stilimi që i ka të gjitha? Mos kërkoni më tej. GK Hair ka zgjidhjen e duhur për ju. Provon. . .
Show More >

Po kërkoni një mjet stilimi që i ka të gjitha? Mos kërkoni më tej. GK Hair ka zgjidhjen e duhur për ju. Provoni D700 Titanium Flat Iron më e shitura, një mjet stilimi i ri dhe i avancuar që drejton, si dhe bën me onde flokët tuaj. Çfarë e bën atë kaq të veçantë? Punon në të gjitha llojet dhe strukturat e flokëve. Shtojeni këtë në rutinën tuaj të stilimit me nxehtësi për t'i dhënë flokëve tuaj një përfundim ideal, të ngjashëm me sallonin. Kjo piastër nuk dëmton flokët, pasi pllakat e titanit minimizojnë efektin e nxehtësisë. Ky mjet stilimi funksionon në mënyrë perfekte për flokët që janë dëmtuar nga trajtimet me ngjyra dhe faktorë të tjerë të jashtëm. Zbut flokët dhe eleminon elektrizimin pa i tharë flokët. I konsideruar si rregulluesi më i mirë i flokëve ndër të gjitha, kjo piastër është e shpejtë dhe ofron stilim të shpejtë për flokë të gjatë. Megjithatë, përdorni atë me GK Hair Heat Protectant - ThermalStyleHer që jo vetëm mbron, por gjithashtu ndihmon në stilimin e flokëve tuaj duke i dhënë atyre një mbajtje të fortë.


< Show Less
Lek 24,000.00ALL Lek 15,000.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  


GK Hair Online Store shqip