Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Balancing Shampoo

Shampoo & Conditioner

Jeni lodhur duke rregulluar flokët tuaj të yndyrshëm çdo ditë? Provoni GK Hair Balancing ShampooShow More >

Jeni lodhur duke rregulluar flokët tuaj të yndyrshëm çdo ditë? Provoni GK Hair Balancing Shampoo , një formulë revolucionare që ndihmon në balancimin e lagështirës natyrale të flokëve tuaj duke pastruar vajin e tepërt. Kjo shampo për flokë me vaj pa sulfate dhe parabenë me performancë të lartë pastron grumbullimin e yndyrës dhe papastërtive nga flokët tuaj duke ruajtur lagështinë natyrale të tyre. Shampo Balancuese e flokëve ndihmon në balancimin e niveleve të pH të flokëve tuaj dhe kontrollon prodhimin e tepërt të vajit. Ajo që e bën këtë produkt shampon më të mirë për flokë të yndyrshëm është se ky produkt është i mbushur me një formë të avancuar të keratinës, Juvexin, që ndihmon në ruajtjen e shëndetit natyral të flokëve duke e mbrojtur atë nga çdo dëmtim i mundshëm mjedisor. Për më tepër, ky shampo më i mirë balancues përmban vajra natyralë të farave dhe ekstrakte natyrale të bimëve, të cilat hidratojnë flokët nga brenda dhe ruajnë lagështinë natyrale pa i rënduar flokët tuaj.


< Show Less
Lek 2,600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Titulli:
Shampo
Madhësia:
10.1 Fl. Oz. 300ml
33.8 Fl. Oz. 1000ml
Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip