Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

CBD Shampoo

Shampoo & Conditioner

Shampo dhe Kondicioner CBD është një dyshe ushqyese e fortifikuar me cilësitë ushqyese të Vegan Juvexin. Dyshj. . .
Show More >

Shampo dhe Kondicioner CBD është një dyshe ushqyese e fortifikuar me cilësitë ushqyese të Vegan Juvexin. Dyshja e shampos dhe kondicionerit të pasur me lëndë ushqyese pastrojnë flokët dhe lëkurën e kokës, ndërkohë që ushqejnë flokët, i forcojnë ato nga brenda dhe i japin një shkëlqim të pa imagjinueshëm. Dyshja është pasuruar me një përzierje të veçantë proteinash vegane të përbërë nga quinoa dhe bizele që shkëlqejnë flokët dhe riparon dëmtimet. Shampo CBD dhe Kondicioneri CBD janë një set i ri vegane për kujdesin e flokëve nga GK Hair. Nëse kombinohen së bashku dhe përdoren në çdo larje, shampoja CBD dhe kondicioneri CBD hyjnë thellë në rrënjë për të ushqyer flokët duke i forcuar ato. Shampo CBD dhe Kondicioneri CBD përmbajnë të dy CBD që riparon flokët dhe Juvexin V2, që i forcon ato.

    • Përmban përmbajtje THC nën 0.3% në bazë të peshës së thatë.
    • Ky produkt nuk ka për qëllim të diagnostikojë, trajtojë, parandalojë ose kurojë ndonjë sëmundje.

< Show Less
Lek 2,600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
8.11 Fl. Oz.
Titulli:
Shampo
Kondicioner
te dyja
Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 26,520.00ALL Lek 31,200.00ALL Lek 30,940.00ALL Lek 36,400.00ALL Lek 35,360.00ALL Lek 41,600.00ALL Lek 39,780.00ALL Lek 46,800.00ALL Lek 44,200.00ALL Lek 52,000.00ALL

Contact Us to Purchase


GK Hair Online Store shqip