Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Balancing Conditioner

Shampoo & Conditioner

I jepni lamtumirën flokëve tuaj të yndyrshëm me Kondicionerin GK Hair Balancing , një formulë. . .
Show More >

I jepni lamtumirën flokëve tuaj të yndyrshëm me Kondicionerin GK Hair Balancing , një formulë e avancuar që mban larg yndyrën dhe sebumin e tepërt dhe akumulimin pasues. Ky kondicioner i jashtëzakonshëm i flokëve të yndyrshëm balancon lagështinë e fijeve të flokëve tuaj dhe i mban ato pa yndyrë. Ajo që e bën këtë kondicioner padyshim kondicionerin më të mirë balancues është se ai balancon nivelin e pH të flokëve tuaj dhe kontrollon prodhimin e vajit duke balancuar sasinë e duhur të lagështirës në boshtin e flokëve. Kondicioneri balancues i flokëve është i mbushur me Juvexin, një përzierje e avancuar e proteinave kundër plakjes së keratinës, që ndihmon në ruajtjen e shkëlqimit natyral të flokëve tuaj dhe rikthen flokët në gjendjen e tyre natyrale dhe rinore. Kondicioneri është i lirë nga të gjitha llojet e kimikateve të ashpra, duke përfshirë sulfate, paraben, ftalate, gluten, DEA dhe TEA, dhe është i formuluar në mënyrë ideale për llojin e flokëve të yndyrshëm. 


< Show Less
Lek 2,600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Titulli:
Kondicioner
Madhësia:
10.1 Fl. Oz. 300ml
33.8 Fl. Oz. 1000ml
Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip