Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

ThermalStyleHer Cream

Styling

Po kërkoni një zgjidhje për të mbrojtur flokët tuaj nga dëmtimi i nxehtësisë? Provoni GK Hair Heat Protectant . . .
Show More >

Po kërkoni një zgjidhje për të mbrojtur flokët tuaj nga dëmtimi i nxehtësisë? Provoni GK Hair Heat Protectant - ThermalStyleHer. Është kremi më i mirë styling që shërben jo vetëm si mbrojtës nga nxehtësia, por edhe si krem stilues për të eliminuar elektrizimin. Produkti i jep fund dëmtimit të nxehtësisë ndërsa ushqen fijet e flokëve tuaj me mirësinë e super përbërësve me performancë të lartë. Ky krem 2 në 1 mbrojtës nga nxehtësia gjithashtu rrit butësinë dhe shkëlqimin në flokët tuaj, dhe është kremi më i mirë për stilimin e flokëve që mund të keni në tualetin tuaj. Çfarë e bën atë të veçantë? Funksionon për të gjitha llojet e flokëve dhe është një krem i shkëlqyeshëm para stilimit për flokët kaçurrelë që kanë nevojë për mbrojtje shtesë kundër dëmtimit të nxehtësisë. Mund të ndihmojë në drejtimin pa rënduar flokët. Për më tepër, ai i jep një volume shtesë rrënjëve të flokëve të pabindur duke zbutur majat  dhe duke shtuar shkëlqim shtesë. .

Pas shampos dhe kondicionerit, aplikojeni një sasi të vogël në pëllëmbët e dorës dhe emulsoheni. Aplkoheni në flokët e lagur dhe i thani.


< Show Less
Lek 2,200.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
3.4 Fl. Oz.
Lek 1,870.00ALL Lek 2,200.00ALL Lek 3,740.00ALL Lek 4,400.00ALL Lek 5,610.00ALL Lek 6,600.00ALL Lek 7,480.00ALL Lek 8,800.00ALL Lek 9,350.00ALL Lek 11,000.00ALL Lek 11,220.00ALL Lek 13,200.00ALL Lek 13,090.00ALL Lek 15,400.00ALL Lek 14,960.00ALL Lek 17,600.00ALL Lek 16,830.00ALL Lek 19,800.00ALL Lek 18,700.00ALL Lek 22,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip