Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Strong Hold HairSpray

Styling

GK Hair Strong Hold Hairspray shton forcën dhe një shkëlqim të menjëhershëm duke zbutur elektrizimin. Llak Str. . .
Show More >

GK Hair Strong Hold Hairspray shton forcën dhe një shkëlqim të menjëhershëm duke zbutur elektrizimin. Llak Strong Hold për flokë të dredhur është i fortifikuar me Juvexin dhe PRO VITAMINA B5 për të shtuar forcën dhe ushqyerjen duke i hidratuar flokët.


< Show Less
Lek 2,600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
10 Fl. Oz.
Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip