Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals
Pro Only

Juvexin Lightening Powder+

COLOR & BLONDE CARE

Celja e ngjyrave me fuqi të lartë me pluhurin e dekorantit Juvexin+. I pasuruar me Juvexin & Pektin, pluhu. . .
Show More >

Celja e ngjyrave me fuqi të lartë me pluhurin e dekorantit Juvexin+. I pasuruar me Juvexin & Pektin, pluhuri i dekolorantit kur përzihet ofron një celje të lartë ndërsa ushqen flokët dhe i mbron nga dëmtimi.


< Show Less

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
3,5 oz.
17.6 Oz.
Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL

Login to Purchase


GK Hair Online Store shqip