Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Silver Bombshell Shampoo

Shampoo & Conditioner

Dëshironi që flokët tuaj të duken bjonde dhe pa tonalitete portokalli? Provoni shampon GK Hair Silver . . .
Show More >

Dëshironi që flokët tuaj të duken bjonde dhe pa tonalitete portokalli? Provoni shampon GK Hair Silver Bombshell ! Një shampo perfekte e formuluar për të nxjerrë në pah më të mirën në flokët tuaj biondë me shkëlqim. Shampo e flokëve bjonde për korrigjimin e tonit pastron flokët tuaj ndërsa lufton tonin e tunxhit . Si? Është një shampo ngjyrë vjollce me një pigment vjollce që kundërshton tonet e padëshiruara të verdhë dhe portokalli. Duke qenë shampoja më e mirë e argjendtë e mbushur me Juvexin dhe vajra natyralë të farave të luleve që ruajnë shëndetin e flokëve duke e mbrojtur atë nga çdo dëmtim i mundshëm duke dhënë hidratim dhe lagështi. Gjithashtu, është një formulë shampo argjendi pa sulfate që nuk heq lagështinë nga flokët tuaj të lyer. Kjo cilësi e bën atë shampon më të mirë të flokëve bjonde , të rekomanduar nga shumë ekspertë të flokëve në mbarë botën. Shtojeni atë në rutinën tuaj të kujdesit të flokëve bjonde për të neutralizuar tonet tunxh.


< Show Less
Lek 3,000.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
9.5 Fl. Oz.
24 Fl. Oz.
Lek 2,550.00ALL Lek 3,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 7,650.00ALL Lek 9,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 12,750.00ALL Lek 15,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 17,850.00ALL Lek 21,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 22,950.00ALL Lek 27,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip