Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Shield Conditioner

Shampoo & Conditioner

Mbani flokët tuaj të shëndetshëm, të hidratuar dhe pa dëmtime me kondicionerin GK Hair Shield. . .
Show More >

Mbani flokët tuaj të shëndetshëm, të hidratuar dhe pa dëmtime me kondicionerin GK Hair Shield ,një formulë për t'i mbajtur ngjyrën e flokëve të shëndetshme dhe plot shkëqim. Ky kondicioner për mbrojtjen e ngjyrave me formulë të mbështetur shkencërisht ndihmon në bllokimin e rrezeve të ashpra të diellit ndërsa mbron majat e thata dhe të dëmtuara, zbehja e ngjyrës dhe dëmtimi. Kondicioneri i flokëve Shield përmban Juvexin që mbron flokët nga rrezet UV/UVA dhe parandalon zbehjen e ngjyrës së flokëve, dhe Aloe Vera që bllokon lagështinë për të ruajtur shkëlqimin dhe butësinë në flokët tuaj të trajtuar me ngjyrë. Është një kondicioner pa sulfate me përbërës të pastër që ofron flokë të shëndetshëm dhe të mbrojtur. Kjo veçori e bën produktin një nga Kondicionerët Mbrojtës më të mirë në industri. Bli tënden tani!


< Show Less
Lek 2,200.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Titulli:
Kondicioner
Madhësia:
8.11 Fl. Oz.
22 Fl. Oz.
Lek 1,870.00ALL Lek 2,200.00ALL Lek 3,740.00ALL Lek 4,400.00ALL Lek 5,610.00ALL Lek 6,600.00ALL Lek 7,480.00ALL Lek 8,800.00ALL Lek 9,350.00ALL Lek 11,000.00ALL Lek 11,220.00ALL Lek 13,200.00ALL Lek 13,090.00ALL Lek 15,400.00ALL Lek 14,960.00ALL Lek 17,600.00ALL Lek 16,830.00ALL Lek 19,800.00ALL Lek 18,700.00ALL Lek 22,000.00ALL Lek 3,570.00ALL Lek 4,200.00ALL Lek 7,140.00ALL Lek 8,400.00ALL Lek 10,710.00ALL Lek 12,600.00ALL Lek 14,280.00ALL Lek 16,800.00ALL Lek 17,850.00ALL Lek 21,000.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 24,990.00ALL Lek 29,400.00ALL Lek 28,560.00ALL Lek 33,600.00ALL Lek 32,130.00ALL Lek 37,800.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip