Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Leave-In Bombshell Hair Cream

Styling

A i lë kremi juaj stilues tonet e portokallisë ashtu siç janë? Ju duhet një krem stilues i zhvilluar për flokë. . .
Show More >

A i lë kremi juaj stilues tonet e portokallisë ashtu siç janë? Ju duhet një krem stilues i zhvilluar për flokë bjonde ose të çelur. Provoni GK Hair Leave in Bombshell Cream ! Është një krem zbutës i përsosur i flokëve biondë, i zhvilluar për të neutralizuar bronzin, për të shtuar shkëlqimin, zbutjen, parandaluar këputjen dhe mbrojtjen e flokëve nga nxehtësia e stilimit. Për më tepër, ky krem më i mirë për flokë bjonde nuk u jep flokëve tuaj një ndjesi ngjitëse, të ngurtë ose të rëndë. Ky krem zbutës flokësh biondë përmban Juvexin, një përbërës që mund të parandalojë plakjen e parakohshme te flokëve. Ai është i mbushur me vaj kokosi dhe ekstrakte frutash për të dhënë hidratim, dhe është formuluar pa Sulfate, Parabene, Ftalate, DEA dhe TEA në mënyrë që lagështia natyrale e flokëve tuaj të mund të rikthehet ndërsa flokët tuaj biondë mund të stilohen në mënyrë perfekte. Kjo e bën atë kremin më të mirë të flokëve bjonde për stilimin dhe ushqimin e flokëve tuaj. Flokët e tu biondë do të rrinë të bindur dhe pa tonalitete bronzi vetëm me aplikim e një mase të vogël në flokët tuaj,


< Show Less
Lek 3,000.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
3.4 Fl. Oz.
Lek 2,550.00ALL Lek 3,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 7,650.00ALL Lek 9,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 12,750.00ALL Lek 15,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 17,850.00ALL Lek 21,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 22,950.00ALL Lek 27,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip