Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Lavender Bombshell Masque

Color Masque

Dëshironi të lyeni flokët tuaj lejla pa investuar shumë kohë? Provoni GK Hair Lavender Bombshell Masque, një m. . .
Show More >

Dëshironi të lyeni flokët tuaj lejla pa investuar shumë kohë? Provoni GK Hair Lavender Bombshell Masque, një maskë magjike e flokëve që i lë flokët tuaj vjollcë të gjallë në cdo kohë. Gjithçka që ju nevojitet është 30 minuta për të zbuluar rezultatet e tij të shkëlqyera. Për të marrë flokët e pabesueshëm dhe të gjallë të livandës, aplikojeni në flokë të dekoloruar ose të celur. Çfarë e bën maskën Bombshell të veçantë dhe maskën më të mirë të flokëve? Ai i jep flokëve tuaj jo vetëm një prekje të gjallë, livando, por gjithashtu i lë flokët tuaj të butë, të lëmuar dhe të menaxhueshëm, falë përbërësve të tij: Juvexin që ruan shkëlqimin natyral të flokëve dhe Vajrat Natyralë që hidratojnë flokët. Bëhuni gati për disa fije vjollce të gjalla dhe me shkëlqim. Maska e flokëve Bombshell nuk është një ngjyrë e përhershme e flokëve dhe zgjat vetëm deri në 10 larje.


< Show Less
Lek 6,000.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
7.5 Fl. Oz.
Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip