Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Shaping Wax

Styling

A nuk është një dilemë të mbash stilin e flokëve gjatë gjithë ditës? Kalojeni këtë me GK Hair Shaping Wax, një. . .
Show More >

A nuk është një dilemë të mbash stilin e flokëve gjatë gjithë ditës? Kalojeni këtë me GK Hair Shaping Wax, një element kryesor stilimi i zhvilluar për profesionistët e flokëve dhe përdoruesit përfundimtarë për të dhënë rezultate perfekte. Është një dyll i lehtë për stilimin e flokëve që i jep strukturë të jashtëzakonshme flokëve tuaj dhe jep kontroll shtesë për stilimin pa i bërë flokët të yndrshme, ngjitës ose të ngurtë. Është i mbushur me dy dyllë me performancë të lartë: Dylli i bletës i cili zbut flokët duke krijuar një strukturë me pamje të shëndetshme dhe Dylli Candelilla që ndihmon në mbajtjen e stilimit të flokëve tuaj për një periudhë më të gjatë kohore. Një tjetër përbërës, Juvexin, është një proteinë kundër plakjes që ndihmon në përforcimin e forcës së flokëve. Për më tepër, ky dyll stilues funksionon në të gjitha llojet e flokëve. Është e lehtë për t'u aplikuar, gjë që e bën atë dyllin më të mirë të flokëve për meshkujt që kanë flokë më të shkurtër. 


< Show Less
Lek 2,200.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
3.4 Fl. Oz.
Lek 1,870.00ALL Lek 2,200.00ALL Lek 3,740.00ALL Lek 4,400.00ALL Lek 5,610.00ALL Lek 6,600.00ALL Lek 7,480.00ALL Lek 8,800.00ALL Lek 9,350.00ALL Lek 11,000.00ALL Lek 11,220.00ALL Lek 13,200.00ALL Lek 13,090.00ALL Lek 15,400.00ALL Lek 14,960.00ALL Lek 17,600.00ALL Lek 16,830.00ALL Lek 19,800.00ALL Lek 18,700.00ALL Lek 22,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip