Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Extra Round Hair Brush

Hair Tools

Furçat e Rrumbullakëta Termike  GKhair përmbajnë një tub të veshur me qeramikë, ide. . .
Show More >

Furçat e Rrumbullakëta Termike  GKhair përmbajnë një tub të veshur me qeramikë, ideale për t'i shtuar volumë flokëve. Me qime të vendosura në mënyrë të barabartë dhe tub të gjerë, parandalon dëmtimin gjatë krehjes dhe stilimit të flokëve në temperatura të larta. Shkëlqen pa mundim ondet e mëdha. Furçat e Rrumbullakëta të Mëdha Termike Anti-Frizz janë ideale për të reduktuar elektrizimin , tharjen dhe këputjen e flokëve.


< Show Less
Lek 2,200.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
Furçë ekstra e rrumbullakët - 32 mm
Furçë ekstra e rrumbullakët-43 mm
Furçë ekstra e rrumbullakët-53 mm
Lek 1,870.00ALL Lek 2,200.00ALL Lek 3,740.00ALL Lek 4,400.00ALL Lek 5,610.00ALL Lek 6,600.00ALL Lek 7,480.00ALL Lek 8,800.00ALL Lek 9,350.00ALL Lek 11,000.00ALL Lek 11,220.00ALL Lek 13,200.00ALL Lek 13,090.00ALL Lek 15,400.00ALL Lek 14,960.00ALL Lek 17,600.00ALL Lek 16,830.00ALL Lek 19,800.00ALL Lek 18,700.00ALL Lek 22,000.00ALL Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 2,380.00ALL Lek 2,800.00ALL Lek 4,760.00ALL Lek 5,600.00ALL Lek 7,140.00ALL Lek 8,400.00ALL Lek 9,520.00ALL Lek 11,200.00ALL Lek 11,900.00ALL Lek 14,000.00ALL Lek 14,280.00ALL Lek 16,800.00ALL Lek 16,660.00ALL Lek 19,600.00ALL Lek 19,040.00ALL Lek 22,400.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 23,800.00ALL Lek 28,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip