Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals
Pro Only

Resistant Hair Treatment

Hair Treatments

Po kërkoni një zgjidhje për menaxhimin dhe drejtimin e flokëve tuaj pa formë dhe shkëlqim? Provoni GK Hair Res. . .
Show More >

Po kërkoni një zgjidhje për menaxhimin dhe drejtimin e flokëve tuaj pa formë dhe shkëlqim? Provoni GK Hair Resistant Keratin Treatment, një formulë veterane që nuk këput dhe elektrizon flokët. Është trajtimi më i mirë i flokëve për flokët e dëmtuar dhe të brishtë, dhe është i mbushur me Juvexin, proteina unike e GK Hair që parandalon plakjen e parakohshme. Ky trajtim , më i miri në industri për flokë të dredhur i forcon flokët nga brenda jashtë. Ai gjithashtu ka përbërës të tjerë natyralë që hidratojnë fijet e flokëve. Ky trajtim zgjat deri në 4-6 muaj, kështu që ju mund të shijoni flokë më të butë dhe të menaxhueshëm për një periudhë të gjatë kohore. Është një nga trajtimet e salloneve më të mirë të renditura në mbarë botën. Sigurohuni që të përdorni produkte profesionale të rekomanduara për kujdesin e flokëve që janë krijuar për të ruajtur trajtimin. Shampo dhe kondicioner hidratues i flokëve GK janë produktet perfekte për kujdesin e mëtejshëm për t'u përdorur pas Trajtimit Rezistent të cilat zgjasin kohëzgjatjen e trajtimit dhe rigjenerojnë flokët.


< Show Less

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
3.4 fl. oz
10.1 Fl. Oz.
33.8 Fl. Oz.
0,67 Fl. Oz.
Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL Lek 0.00ALL

Login to Purchase


GK Hair Online Store shqip