Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Moisturizing Conditioner

Shampoo & Conditioner

Jepini flokëve tuaj hidratimin që u nevojitet me GK Hair Moisturizing Conditioner! Ko. . .
Show More >

Jepini flokëve tuaj hidratimin që u nevojitet me GK Hair Moisturizing Conditioner! Kondicioneri hidratues i flokëve është një formulë e butë që është hapi i parë për të trajtuar flokët tuaj të thatë, të dëmtuar dhe të brishtë. Kondicioneri hidratues është zhvilluar veçanërisht për flokë normalë dhe të thatë. Përbërësit e tij super hidratues, duke përfshirë Juvexin, Vajrat Natyralë të Farave, Ekstraktet Natyrore të Bimëve dhe Ekstraktet Natyrore të Kokrrave, e kanë ndihmuar produktin të renditet si Kondicioneri më i mirë hidratues për flokë të thatë . Këta përbërës punojnë në sinergji për të dhënë hidratim dhe lagështi të butë në flokët tuaj. Gjithashtu, formula e tij me veprim të dyfishtë ndihmon në mbrojtjen e flokëve tuaj të trajtuar me ngjyrë dhe në parandalimin e dëmtimit të mëtejshëm. Tashmë i thoni Stop dëmtimit dhe blini Moisturizing Conditioner për flokët tuaja të thata dhe të brishta tani!


< Show Less
Lek 1,500.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Titulli:
Kondicioner
Madhësia:
3.4 Fl. Oz.
10.1 Fl. Oz.
33.8 Fl. Oz.
Lek 1,275.00ALL Lek 1,500.00ALL Lek 2,550.00ALL Lek 3,000.00ALL Lek 3,825.00ALL Lek 4,500.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 6,375.00ALL Lek 7,500.00ALL Lek 7,650.00ALL Lek 9,000.00ALL Lek 8,925.00ALL Lek 10,500.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 11,475.00ALL Lek 13,500.00ALL Lek 12,750.00ALL Lek 15,000.00ALL Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip