Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Miami Bombshell

Hair Treatments

Dëshironi që flokët tuaj biondë të jenë të lëmuar dhe me shkëlqim? Provoni trajtimin GK Hair Miami Bom. . .
Show More >

Dëshironi që flokët tuaj biondë të jenë të lëmuar dhe me shkëlqim? Provoni trajtimin GK Hair Miami Bombshell , një trajtim zbutës për të mbajtur flokët tuaj bjondë dhe për t'i dhënë ndricim dhe butësi. Është trajtimi më i mirë i flokëve biondë për zbutjen, pasi ndriçon ngjyrën e flokëve bjonde duke i mbajtur tonalitetet e portokallisë larg . Mbani flokët tuaja bionde pa tone portokalli ose të verdha me Trajtimin Bombshell Miami. Miami Bombshell është i mbushur me Juvexin, një proteinë me bazë keratin që ndihmon në parandalimin e plakjes së parakohshme të flokëve. Gjithashtu përmban vajra dhe ekstrakte natyrale për t'i mbajtur biondet të hidratuara dhe të buta plot shkëlqim. Kjo e bën atë trajtimin më të mirë të flokëve për flokët biondë . Zgjat nga 4 deri në 6 muaj. Sigurohuni që të përdorni produkte të kujdesit të mëpasshëm të flokëve Miami Bombshell si kremi Bombshell Leave-In Conditioner dhe Shampo Bombshell Silver për të ruajtur trajtimin. Rezervoni një takim për këtë trajtim mrekullibërës të flokëve për flokë bjonde .


< Show Less
Lek 6,500.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
3.4 Fl. Oz.
9.5 Fl. Oz.
24 Fl. Oz.
Lek 5,525.00ALL Lek 6,500.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 16,575.00ALL Lek 19,500.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 27,625.00ALL Lek 32,500.00ALL Lek 33,150.00ALL Lek 39,000.00ALL Lek 38,675.00ALL Lek 45,500.00ALL Lek 44,200.00ALL Lek 52,000.00ALL Lek 49,725.00ALL Lek 58,500.00ALL Lek 55,250.00ALL Lek 65,000.00ALL Lek 14,025.00ALL Lek 16,500.00ALL Lek 28,050.00ALL Lek 33,000.00ALL Lek 42,075.00ALL Lek 49,500.00ALL Lek 56,100.00ALL Lek 66,000.00ALL Lek 70,125.00ALL Lek 82,500.00ALL Lek 84,150.00ALL Lek 99,000.00ALL Lek 98,175.00ALL Lek 115,500.00ALL Lek 112,200.00ALL Lek 132,000.00ALL Lek 126,225.00ALL Lek 148,500.00ALL Lek 140,250.00ALL Lek 165,000.00ALL Lek 24,225.00ALL Lek 28,500.00ALL Lek 48,450.00ALL Lek 57,000.00ALL Lek 72,675.00ALL Lek 85,500.00ALL Lek 96,900.00ALL Lek 114,000.00ALL Lek 121,125.00ALL Lek 142,500.00ALL Lek 145,350.00ALL Lek 171,000.00ALL Lek 169,575.00ALL Lek 199,500.00ALL Lek 193,800.00ALL Lek 228,000.00ALL Lek 218,025.00ALL Lek 256,500.00ALL Lek 242,250.00ALL Lek 285,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip