Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Lock Me Color Masque

Hair Treatments

A ju zbehet ngjyra e flokëve me kalimin e kohës? Kjo nuk është e drejtë pasi keni shpenzuar kaq shumë para për. . .
Show More >

A ju zbehet ngjyra e flokëve me kalimin e kohës? Kjo nuk është e drejtë pasi keni shpenzuar kaq shumë para për ngjyrën e flokëve tuaj. Ju duhet një zgjidhje, si për shembull një maskë që mbron ngjyrën e flokëve dhe për t'i dhënë fund këtij problemi. Provoni maskën GK Hair Lock Me. Është një nga zgjidhjet më të mira për flokët e ngjyrosur që janë të prirur ndaj tharjes, thyerjes dhe majave që këputen. Kjo maskë është e mbushur me Juvexin kundër plakjes që ruan shkëlqimin natyral të flokëve, ndërsa Ekstraktet dhe Vajrat e Bimëve Natyrale hidratojnë dhe forcojnë fijet e flokëve. Prandaj, është maska më e mirë e flokëve për flokë të thatë . Ai u shërben të gjitha llojeve të flokëve në mënyrë efektive, por është një maskë e shkëlqyer për flokët kaçurrelë .


< Show Less
Lek 3,600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
7.5 Fl. Oz.
200g
Lek 3,060.00ALL Lek 3,600.00ALL Lek 6,120.00ALL Lek 7,200.00ALL Lek 9,180.00ALL Lek 10,800.00ALL Lek 12,240.00ALL Lek 14,400.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 18,360.00ALL Lek 21,600.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 24,480.00ALL Lek 28,800.00ALL Lek 27,540.00ALL Lek 32,400.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 3,060.00ALL Lek 3,600.00ALL Lek 6,120.00ALL Lek 7,200.00ALL Lek 9,180.00ALL Lek 10,800.00ALL Lek 12,240.00ALL Lek 14,400.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 18,360.00ALL Lek 21,600.00ALL Lek 21,420.00ALL Lek 25,200.00ALL Lek 24,480.00ALL Lek 28,800.00ALL Lek 27,540.00ALL Lek 32,400.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip