Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Leave-In Conditioner Hair Spray

Styling

Dëshironi një spray që jo vetëm të stilojë flokët tuaj, por edhe të forcoj fijet tuaja t. . .
Show More >

Dëshironi një spray që jo vetëm të stilojë flokët tuaj, por edhe të forcoj fijet tuaja të dobëta? Provoni GK Hair Leave In Conditioner spray, një formulë e zhvilluar për të zbutur flokët tuaj të padisiplinuar duke përforcuar forcën e tyre. Është një spray i përsosur para stilimit për flokë të lëmuar që eliminon këputjen, zbut dhe i jep shkëlqim flokëve tuaj në vetëm disa spërkatje. Çfarë e bën atë kondicionerin më të mirë të hidratimit mbrojtës dhe stilues? Aplikimi i lehtë për t'u përdorur ne forme spray me hidratim të butë funksionon për të gjitha llojet e flokëve. Ky kondicioner me spërkatje funksionon më së miri për flokët natyrale dhe të yndyrshëm. Është i mbushur me super përbërës si Juvexin dhe vaj natyral të farave që hidratojnë dhe mbrojnë flokët. Për ata që luftojnë me flokë të hollë, ky është spray më i mirë për flokë të hollë, pasi nuk ul volumin në rrënjë, pa i rënduar flokët dhe jep rezultate të menjëhershme në vetëm disa spërkatje. Gjithçka që duhet të bëni është të ndani në seksione flokët e njomë, spërkatni , thani dhe stiloni flokët.


< Show Less
Lek 2,600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
4 Fl. Oz.
Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip