Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

GKhair Vent Brush 3 inch

Hair Tools

GKhair Vent Brush është një krëhër stilimi profesional me cilësi të lartë. Dizajni i tij. . .
Show More >

GKhair Vent Brush është një krëhër stilimi profesional me cilësi të lartë. Dizajni i tij inovativ lejon që më shumë nxehtësi të depërtoj në boshtin e flokëve, duke reduktuar kohën e tharjes. Ai gjithashtu zbërthen në mënyrë efektive flokët e lagur dhe shpërndan produktet në mënyrë të barabartë nga skalpi në bosht. Parandalon mykun ose infeksione të skalpit dhe është perfekt për proceset dhe trajtimet në sallon.


< Show Less
Lek 2,500.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
76 mm
Lek 2,125.00ALL Lek 2,500.00ALL Lek 4,250.00ALL Lek 5,000.00ALL Lek 6,375.00ALL Lek 7,500.00ALL Lek 8,500.00ALL Lek 10,000.00ALL Lek 10,625.00ALL Lek 12,500.00ALL Lek 12,750.00ALL Lek 15,000.00ALL Lek 14,875.00ALL Lek 17,500.00ALL Lek 17,000.00ALL Lek 20,000.00ALL Lek 19,125.00ALL Lek 22,500.00ALL Lek 21,250.00ALL Lek 25,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip