Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

GKhair Vent Brush 2.5 inch

Hair Tools
GKhair Vent Brush është një krëhër stilimi profesional me cilësi të la. . .
Show More >
GKhair Vent Brush është një krëhër stilimi profesional me cilësi të lartë. Dizajni i tij inovativ lejon që më shumë nxehtësi të depërtoj në boshtin e flokëve, duke reduktuar kohën e tharjes. Ai gjithashtu kreh në mënyrë efektive flokët e lagur dhe shpërndan produktet në mënyrë të barabartë nga skalpi në bosht. Parandalon mykun ose infeksione të skalpit dhe është perfekt për proceset dhe trajtimet në sallon.
< Show Less
Lek 2,000.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
61 mm
Lek 1,700.00ALL Lek 2,000.00ALL Lek 3,400.00ALL Lek 4,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 6,800.00ALL Lek 8,000.00ALL Lek 8,500.00ALL Lek 10,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 11,900.00ALL Lek 14,000.00ALL Lek 13,600.00ALL Lek 16,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 17,000.00ALL Lek 20,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip