Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Ultra Blonde Bombshell Masque

Color Masque

Vazhdojnë të shfaqen tonet tunxh në flokët tuaj bjonde herë pas here? Ne kemi një zgjidhje të shpejtë për këtë. . .
Show More >

Vazhdojnë të shfaqen tonet tunxh në flokët tuaj bjonde herë pas here? Ne kemi një zgjidhje të shpejtë për këtë! Provoni GK Hair Ultra Blonde Bombshell Masque , një maskë perfekte me ngjyrë vjollcë për të eliminuar tonet portokalli dhe të verdhë . Është një nga maskat më të shitura të flokëve  në fushën e kujdesit të flokëve. Çfarë e bën këtë maskë me ngjyrë kaq të veçantë? Ka një bazë vjollce që ndihmon në luftimin e tunxhit. Gjithçka që ju nevojitet është 8 deri në 10 minuta që kjo maskë trajtimi të funksionojë në tonet e tunxhit. Mbajeni atë për aq kohë sa është përshkruar. Maska Ultra Blonde Bombshell nuk është një ngjyrë e përhershme e flokëve dhe zgjat vetëm deri në 10 larje.


< Show Less
Lek 6,000.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Madhësia:
7.5 Fl. Oz.
Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip