Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Moisturizing Shampoo

Shampoo & Conditioner

Jepini flokëve tuaj hidratimin që u nevojitet me GK Hair Moisturizing Shampo.Show More >

Jepini flokëve tuaj hidratimin që u nevojitet me GK Hair Moisturizing Shampo. Kjo shampo hidratuese e flokëve është një formulë e butë që është hapi i parë për të trajtuar flokët tuaj të thatë, të dëmtuar dhe të brishtë. Kjo shampo tepër hidratues është krijuar posaçërisht për llojet e flokëve normale dhe të thata. I mbushur me Juvexin, Vajra Natyral të Farave, Ekstrakte Bimore Natyrore dhe Ekstrakte Natyrore të Grurit; këta katër përbërës punojnë së bashku për të promovuar flokë të butë, të hidratuar dhe të shëndetshëm. Formula me veprim të dyfishtë ka ndihmuar që shampoja të renditet si shampoja më e mirë hidratuese për flokë të thatë. Jo vetëm që formula e tij hidratuese pa sulfate ndihmon në mbajtjen e flokëve tuaj të thatë dhe të brishtë të hidratuar, por gjithashtu mbron flokët tuaj të trajtuar me ngjyrë që të mos veniten. Blini shampo hidratuese për ta shtuar në rutinën tuaj të përditshme të kujdesit për flokët dhe për t'i thënë lamtumire elektrizimit dhe thatësisë.


< Show Less
Lek 2,600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Titulli:
Shampo
Madhësia:
10.1 Fl. Oz.
33.8 Fl. Oz.
Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip