Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

GK Hair Application Brush - Comb

Hair Tools
RRETH:

Përdorni furçën/krehërin e aplikimit të flokëve GK për apli. . .
Show More >

RRETH:

Përdorni furçën/krehërin e aplikimit të flokëve GK për aplikim të lehtë të sistemit të zbutjes së flokëve, maskës së thellë kondicioner ose ngjyrosjes së flokëve me vaj për aplikim të barabartë. Furça/krehja është një kombinim i furçës dhe krehrit, duke e bërë ndarjen më të përshtatshme. Furça e aplikimit ka një dorezë të gjatë për kontrollin dhe teknikat e saktësisë.


< Show Less
Lek 600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  


    GK Hair Online Store shqip