Shporta juaj
Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing Transport falas në ose mbi 5000 ALL Login for Professional Pricing GK Hair Online Store Professionals

Moisturizing

Shampoo & Conditioner

Jepini flokëve tuaj hidratimin që u nevojitet me GK Hair Moisturizing Shampo.Show More >

Jepini flokëve tuaj hidratimin që u nevojitet me GK Hair Moisturizing Shampo. Shampo hidratuese e flokëve është një formulë e butë që është hapi i parë për të trajtuar flokët tuaj të thatë, të dëmtuar dhe të brishtë. Shampo hidratuese është zhvilluar veçanërisht për flokë normalë dhe të thatë Është i mbushur me Juvexin, vajra natyralë të farave, ekstrakte natyrore të bimëve dhe ekstrakte natyrale të grurit. Këta katër përbërës punojnë së bashku për të promovuar flokë të butë, të lëmuar, të hidratuar, dhe të shëndetshëm. Nëse keni flokë të trajtuar me ngjyra, kjo formulë e zhvilluar posaçërisht për mbrojtjen e ngjyrave është më e mira për të zbutur fijet tuaja të thata pa ndikuar në ngjyrën tuaj. Duke ndihmuar në zgjatjen e efekteve të trajtimit zbutës, ai vjen me një kondicioner hidratues me shpëlarje që rikthen lagështinë në 3 deri në 5 minuta. Gjithashtu, është një kondicioner hidratues i mbushur me mirësinë e ekstrakteve natyrale. Mos kini frikë të provoni këtë shampo dhe balsam hidratues për flokët tuaj.


< Show Less
Lek 2,600.00ALL

Pay in 4 interest-free payments on/above $50 with

PayPal Credit logo  

Titulli:
Shampo
Kondicioner
te dyja
Madhësia:
10.1 Fl. Oz. 300ml
33.8 Fl. Oz. 1000ml
Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL Lek 2,210.00ALL Lek 2,600.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 6,630.00ALL Lek 7,800.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 11,050.00ALL Lek 13,000.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 15,470.00ALL Lek 18,200.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 19,890.00ALL Lek 23,400.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 5,100.00ALL Lek 6,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 15,300.00ALL Lek 18,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 25,500.00ALL Lek 30,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 35,700.00ALL Lek 42,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 45,900.00ALL Lek 54,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL Lek 4,420.00ALL Lek 5,200.00ALL Lek 8,840.00ALL Lek 10,400.00ALL Lek 13,260.00ALL Lek 15,600.00ALL Lek 17,680.00ALL Lek 20,800.00ALL Lek 22,100.00ALL Lek 26,000.00ALL Lek 26,520.00ALL Lek 31,200.00ALL Lek 30,940.00ALL Lek 36,400.00ALL Lek 35,360.00ALL Lek 41,600.00ALL Lek 39,780.00ALL Lek 46,800.00ALL Lek 44,200.00ALL Lek 52,000.00ALL Lek 10,200.00ALL Lek 12,000.00ALL Lek 20,400.00ALL Lek 24,000.00ALL Lek 30,600.00ALL Lek 36,000.00ALL Lek 40,800.00ALL Lek 48,000.00ALL Lek 51,000.00ALL Lek 60,000.00ALL Lek 61,200.00ALL Lek 72,000.00ALL Lek 71,400.00ALL Lek 84,000.00ALL Lek 81,600.00ALL Lek 96,000.00ALL Lek 91,800.00ALL Lek 108,000.00ALL Lek 102,000.00ALL Lek 120,000.00ALL

GK Hair Online Store shqip